amy's FotoPage
Image hosted by Photobucket.com
By: amy selamberr

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Apr-2009 02:28 Email | Share | | Bookmark

tuan rumah dh berpindah ke http://selamberr.blogspot.com
alkisah aqeel di hospital..


Monday, 10-Nov-2008 11:57 Email | Share | | Bookmark
aksi-aksi aqeel

 
 
 
View all 8 photos...
banyak dah gmbr2 aqeel yg tersimpan kt kamera buruk ni. tp betul2 tak de masa nk transfer dn upload. nie la br dapat menarik nafas tuk buat kerja2 lain g sewaktu dgnnya..


Monday, 10-Nov-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
happy 2nd anniversary

 
 
 
View all 11 photos...
4 nov 08 - alhamdulillah, genaplah 2 tahun perkahwinan kami. dan kehadiran si cilik aqeel yg menambahkan keceriaan.. umi cayang sgt kt aqeel tau.. upss.. terlupa.. cayang 10x kat ayah juga..
4hb tu x sempat celebrte sbb msh exam. 5 hb, habis je exam terus gi ajlan2 kt alamanda dan celebrate kat golden horses.. sempat snap sikit2 je gmbr, sbb dtg mmg ngn perut kosong, pastu makan x hingat... x sempat la nk berpossing2.



Friday, 7-Nov-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
gambar2 raya.. :)

 
 
 
View all 6 photos...
hahaa... lama betul tak update. bz gilos. la ni br abih exam, kena lak ikut kursus imam dn bilal mesti pelik kan.. hehe, tp nileh hakikatnya belajar kt sini. alhamdulillah, banyak ilmu yg diperolehi. tapi letih bagai. tak leh nk dikata.
ari nie sempat2 kan gak la updte gmbr sbb dh jadik pekasam tersimpn kt kamera yg dah nazak ni.. huhu.. hrp2 boleh la lagi bertahan smpai ada duit nk beli baru...


Sunday, 10-Aug-2008 08:29 Email | Share | | Bookmark
Aqeel br dapt kaki.. :)



this weekend, ayah aqeel tak balik.. huhu.. semlm plan ngn kekawan pegi sg congkak mandi manda.. aqeel tak nak cecah air langsung.. basahkan badan sikit, menggigil dia.. huhu.. apalah anak bujang sorang nie.. ari tu masa kt pd bukan main. punya syok mandi smpai x nak naik.. on d way balik, smpat singgah umah mak angkat jap. singgah tak smpai 10 minit, tp balik berplastik buah dpt.. durian, rambutan ngn manggis. emm.. sapelah nk makan nie sbb peminat buah durian x balik minggu nie.. hehe.. sian ayah aqeel kena keja..
smpai umah aqeel practice jalan lg.. ngn bogel2 tanpa baju tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net